Aranjarea mesei cand nu mancam

Despre cum se arajeaza masa sau cum trebuie sa aranjam masa cand nu mancam

In primul rand, de ce trebuie sa stim cum se aranjeaza masa? Fiindca aranjarea mesei este o dovada de bun gust si de bun simt. Aranjarea mesei este un intreg capitol in Codul Bunelor Maniere.

Cand aranjam masa? Aranjam masa inainte de a manca, normal. Credeti? Nu, nu aranjam masa numai inainte de a servi cina, ori pranzul, ori micul dejun, aranjam masa si cand nu mancam.

Cand nu mancam, aranjarea mesei este destul de simpla. Pe masa se aranjeaza o fata de masa asortata cu restul camerii, cu draperiile eventual. Daca aveti perdea, fie aranjati o fata de masa cu broderie, de aceeasi culoare cu perdeaua, fie puneti o fata de masa din bumbac si deasupra, rotita la 90 de grade, o broderie in acord cu perdeaua. Aceasta este aranjarea mesei minimala. Pentru o nota suplimentara in aranjarea mesei, puteti aranja pe masa o vaza cu flori. Atentie insa la flori! Sa se incadreze in contextul incaperii.

Prin aceste doua puncte, aranjarea mesei cand nu mancam se poate numi o aranjare completa. Un singur lucru ar mai fi de aranjat pe masa, dar nu e necesar – si anume scrumiera. Atentie, daca ati aranja deja o vaza cu flori, scrumiera trebuie sa fie in set cu vaza.

Iata, deci, cum aranjam masa atunci cand nu mancam.

Reclame

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: